Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au depistat în trafic  un autoturism Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000  pachete de ţigări  în valoare de peste 34.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 10 februarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava –I.T.P.F.Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnicu de Jos, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A6, condus de numita R. M., în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit  în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă o cantitate de ţigări de contrabandă.

Având în vedere cele constatate, persoana  în cauză şi maşina au fost  conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

  • Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră
  • Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră
  • Mașină cu țigări depistată în trafic de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe