Mașină căutată de autoritățile din Germania, oprită la PTF Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Passat, căutat de autoritățile din Germania, a cărui valoare se ridică la aproximativ 19.000 lei.

Duminică, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, cetățeanul român V.M., în vârstă de 50 de ani, din județul Vaslui.

Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Germaniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul era semnalat ca fiind „bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Germania, în data de 7 ianuarie 2020.

Bărbatul a declarat că maşina aparţine firmei la care lucrează, în Germania, şi nu ştia că este căutată de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 19.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Mașină căutată de autoritățile din Germania, oprită la PTF Petea
  • Mașină căutată de autoritățile din Germania, oprită la PTF Petea
  • Mașină căutată de autoritățile din Germania, oprită la PTF Petea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe