La volanul mașinii, deși avea dreptul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră suceveni cercetează un cetățean ucrainean care conducea un microbuz, deși dreptul de conducere pe drumurile publice din România îi era suspendat.

În data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din România un cetăţean ucrainean, în vârstă de 23 de ani. Acesta conducea un automarfar marca MAN, cu semiremorcă, înmatriculate în Ucraina.

La controlul de frontieră, conducătorului auto i-a fost solicitat și permisul de conducere. Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că, în luna iulie 2022, dreptul de a conduce al cetățeanului ucrainean a fost suspendat de către autoritățile române.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de conducere a fost suspendat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe