Condamnat pentru infracțiuni silvice, reținut la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bistrițean condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul silvic.

Duminică, 26 martie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 24 martie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Bistrița a dispus o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de cinci ani și cinci luni, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul silvic (tăiere și furt de arbori).

Bistrițeanul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe