Condamnat la închisoare, reținut la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un maramureșean pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cursul zilei de marți, 16 mai a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Maramureș.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 26 iulie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Baia Mare dispus o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de un an și 10 luni, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulației.

Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe