Condamnat la închisoare, oprit la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldovenească căutat de autoritățile din România pentru săvârşirea unor infracţiuni de migraţie ilegală.

Ieri, 18 mai a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldovenească, T.A., în vârstă de 37 de ani.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România. Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare. Astfel, bărbatul avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de migraţie ilegală.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Condamnat la închisoare, oprit la frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe