Condamnat de autoritățile române, oprit în P.T.F. Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Maramureș, pentru săvârşirea de infracțiuni contra persoanei - loviri și alte violențe.

În această dimineață, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră  cetăţeanul român F.O., în vârstă de 34 de ani, din județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din țara noastră, pe numele lui fiind emis, în 28 iulie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Târgu Lăpuș l-a condamnat la un an și șase luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei - loviri și alte violențe.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe