Cinci cetăţeni străini opriţi la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut cinci cetăţeni străini după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Joi, 14 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmației au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității Falcău, în apropierea frontierei de stat, cinci  cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că doi sunt din Eritreea, doi din Pakistan şi unul din Afganistan, au vârste cuprinse între 17 și 32 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În continuare urmează a fi luate măsurile legale, conform procedurilor legale în vigoare.

  • Cinci cetăţeni străini opriţi la frontiera de nord a țării

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe