Cetăţean român căutat de autoritățile franceze, oprit în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Franța pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

Aseară, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România, A.Ț., în vârstă de 28 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din Franța, pe numele lui fiind emis, în 18 iunie 2020, un mandat european de arestare.

Autoritățile franceze l-au condamnat la 18 luni de închisoare pentru săvârșirea  de infracțiuni contra proprietății și siguranței publice.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Cetăţean român căutat de autoritățile franceze, oprit în P.T.F. Petea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe