Căutat de autoritățile germane, oprit în PTF Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un cetățean român, căutat de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Joi, 09 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare in țară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, W.R., în vârstă de 35 de ani, având dublă cetățenie - română și maghiară.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania, pe numele lui fiind emis, în 4 aprilie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Căutat de autoritățile germane, oprit în PTF Petea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe