Autovehicul căutat de autoritățile din Olanda, oprit la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea - judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autovehicul căutat de autoritățile olandeze.

Luni, 13 iulie a.c., în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român N.C., în vârstă de 36 de ani, din județul Maramureș. Acesta conducea o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, înmatriculată în Polonia.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că autoutilitara figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Olanda, în data de 9 mai 2017.

Mașina, în valoare de aproximativ 33.700 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe