Autoturism radiat din circulație, oprit la ieșirea din țară

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean român care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autovehicul care figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Olanda.

În data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean român, domiciliat pe raza județului Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism marca Renault, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Olandei. În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că autoturismul condus de cetățeanul român figurează radiat din circulație din data de 15 noiembrie 2023.

În cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe