Autoturism confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu ţigări

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în podeaua  unui autoturism condus de un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, 2.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării,iar persoana în cauză a a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

În data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 12.00 s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, O. R. în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Seat Altea, înmatriculat în Bulgaria.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 2.400 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 3.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Totodată, autoturismul în valoare de 19.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de autoritatea vamală, întrucât avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

  • Autoturism confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu ţigări
  • Autoturism confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu ţigări
  • Autoturism confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu ţigări
  • Autoturism confiscat în P.T.F. Siret pentru trafic cu ţigări

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe