Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, indisponibilizat în Vişeu de Sus

 

Polițiștii de frontieră maramureşeni au identificat și indisponibilizat un autoturism  marca Mercedes Vito, în valoare de 50.000 de lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Norvegia.

În data de 14 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, împreună cu lucrători ai SPF Vişeu de Sus, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, colegii noştri au oprit pentru control, în Vişeu de Jos, un autovehicul marca Mercedes Vito, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Norvegiei. Maşina era condusă de către un maramureşean, în vârstă de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca fiind căutată de către autorităţile din Norvegia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de 50.000 lei a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, indisponibilizat în Vişeu de Sus
  • Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, indisponibilizat în Vişeu de Sus

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe