Autoturism căutat de autoritățile din Italia descoperit la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit la controlul de frontieră un autoturism în valoare de aproximativ 44.000 lei care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

În dimineaţa zilei de 02 mai a.c., în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, N.B., în vârstă de 47 de ani, din judeţul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Renault Clio, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 44.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia descoperit la P.T.F. Petea
  • Autoturism căutat de autoritățile din Italia descoperit la P.T.F. Petea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe