Autoturism căutat de autorităţile din Bulgaria, oprit la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un lituanian care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, aflat în atenţia autorităţilor bulgare.

Marți, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul lituanian Anastas Z., în vârstă de 71 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”, cu mențiunea furt, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 21.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe