Autoturism căutat de autorităţile britanice, oprit în Sighetu Marmației

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, în cooperare cu reprezentanți ai IPJ Maramureș, au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 13 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Poliției de Frontieră Maramureș, în cooperare cu reprezentanți ai I.P.J. Maramureș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 13.00, a fost oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Sighetu Marmației, un autoturism marca BMW, model 635D. Mașina era condusă de cetățeanul român R.M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

Cu ocazia verificării documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie .

Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

  • Autoturism căutat de autorităţile britanice,  oprit în Sighetu Marmației
  • Autoturism căutat de autorităţile britanice,  oprit în Sighetu Marmației

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe