Țigări ascunse în bagaje, depistate în autogara din Rădăuţi

Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava I.T.P.F. Sighetu Marmației  au descoperit ascunse în bagajele a trei cetăţeni români care urmau să se  îmbarce într-un autocar cu destinaţia Londra, peste 1500 pachete de țigări de proveniență ucraineană, în valoare de  aproximativ 18.000  lei;

Cei trei cetăţeni români sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 8 martie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.40, lucrătorii noştri au depistat în autogara din municipiul Rădăuţi, trei cetăţeni români, de sex masculin, domiciliaţi pe raza judetului Botoşani,  care urmau să se îmbarce într-un autocar cu destinaţia Londra şi care aveau în bagajele personale ţigări de provenienţă ucraineană. 

În urma celor constatate, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma controlului amănunţit asupra bagajelor, a rezultat cantitatea de 1.529 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 17.889 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei persoane sunt cercetate de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.

  •  Țigări ascunse în bagaje, depistate în autogara din Rădăuţi
  •  Țigări ascunse în bagaje, depistate în autogara din Rădăuţi
  •  Țigări ascunse în bagaje, depistate în autogara din Rădăuţi

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe