Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în P.T.F. Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Urziceni au indisponibilizat un autoturism marca Mini One, în valoare de 18.400 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.

În data de 9 iunie a.c., în jurul orei 1.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul albanez Erik H., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca Mini One.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 18.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe