Articole vestimentare contrafăcute confiscate la Negreşti Oaş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş efectuează verificări în privinţa unui sătmărean care transporta articole vestimentare contrafăcute.

În data de 27 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Negreşti Oaş au oprit pentru control pe raza localității Negreşti Oaș, jud. Satu Mare, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de un sătmărean, în vârstă de 34 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehiculului, în portbagaj și pe bancheta din spate au fost depistate mai multe genți care conțineau articole de îmbrăcăminte, de diferite mărci care poartă o marcă identică cu o marcă înregistrată, pentru care conducatorul autoturismului nu a putut prezenta documente de proveniență.

Existând suspiciunea rezonabilă că bunurile sunt contrafăcute, autoturismul și persoana în cauză au fost conduse la sediul S.P.F. Negresti Oaș pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 90 bucăți diverse articole vestimentare, în valoare de aproximativ 14.000 lei, şi opt perechi încălțăminte în valoare de aproximativ 1.000 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

  • Articole vestimentare contrafăcute confiscate la Negreşti Oaş
  • Articole vestimentare contrafăcute confiscate la Negreşti Oaş
  • Articole vestimentare contrafăcute confiscate la Negreşti Oaş

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe