În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofițer specialist II la Serviciul de Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere

În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6,  pentru ocuparea postului vacant de ofițer specialist II la Serviciul de Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere din cadrul Direcției de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere a  Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, poziția 185 din statul de organizare al inspectoratului general, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor de poliție:

Având în vedere organizarea concomitentă a probei de concurs pentru toate structurile Poliției de Frontieră implicate în acest proces, raportat la nevoia asigurării în condiții optime din punct de vedere legal și procedural a acesteia, comisia centrală de concurs a stabilit ca testul scris să înceapă la ora 1000.

Astfel, candidații vor fi prezenți în sala de concurs la ora 0900, pentru efectuarea procedurilor cu privire la organizarea concursurilor.

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe