Rezultatele la evaluarea psihologică a candidaţilor la concursul organizat pentru ocuparea postului de ofiţer de poliţie la Serviciul Protocol și Traduceri şi planificarea pentru vizita medicală

 

În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, pentru ocuparea postului vacant de ofiţer de poliţie la Serviciul Protocol și Traduceri.

Având în vedere rezultatele obținute la examinarea psihologică, candidaţii se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6 pentru vizita medicală începând cu data de 05.04.2019, ora 09.00.

Aceştia vor avea asupra lor documentul de identitate.

Atenţie! Pentru desfăşurarea cu operativitate a activităţilor care stau la baza întocmirii fişei medicale, candidaţii planificaţi la vizita medicală pentru deschiderea fişei medicale-tip de încadrare în M.A.I. vor prezenta o adeverinţă eliberată de medicul de familie, semnată, parafată şi înregistrată de acesta, în care să fie specificate bolile cronice de care au suferit: hepatita, ulcer gastro-duodenal, gastrita, gastro-duodenita, litiaza renală, reumatism degenerativ, discopatii, afecţiuni cardiovasculare, pulmonare, renale, endocrine, de colagen, neuropsihice, inclusiv tulburări nervoase de orice tip, R.S.B., boli deosebite (accidente), operaţiile şi bolile contagioase, în perioada în care au fost în asistenţa medicului de familie, precum şi numărul de zile de incapacitate temporară de muncă pe ultimele 12 luni.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe