Vehicul radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat din R. Moldova care a fost depistat conducând un scuter neînmatriculat.

În data de 30 septembrie a .c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova S.S., în vârstă de 51 de ani, conducând un scuter înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că scuterul este radiat din circulaţie de autorităţile din Spania, începând cu data de 09.09.2019.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Vehicul radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe