Un permis fals, două infracțiuni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 09 iunie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentele de identitate, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals .

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

  • Un permis fals, două infracțiuni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe