Traficul prin P.T.F. Albița se desfășoară cu dificultate din cauza condițiilor meteo

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare şi viscol) care au afectat rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitatea Râşeşti (judeţul Vaslui) şi implicit P.T.F. Albița, formalităţile specifice în punctul de frontieră se desfăşoară cu dificultate.

De asemenea, pe drumurile care fac legătura între localitatea Huși și P.T.F. Albița, jud. Vaslui şi localităţile Leuşeni şi Chişinău (pe teritoriul R. Moldova) se circulă în condiţii de iarnă.

Ca urmare a acestui fapt, până la desfășurarea traficului în conditii optime, recomandăm şoferilor care merg spre R. Moldova să tranziteze şi celelate puncte de trecere de la graniţa cu R. Moldova:

  • P.T.F. Sculeni - jud. Iași
  • P.T.F. Oancea - jud. Galați
  • P.T.F. Galaţi - jud. Galați
  • P.T.F. Stanca - jud. Botoșani

Poliţia de Frontieră ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră din R. Moldova în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localitătile de frontieră.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe