Tractor cu remorcă neînmatriculată, depistat în trafic de polițiștii de frontieră brăileni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un tractor ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

În data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe DJ 212A, comunicaţia Brăila – Măraşu, un ansamblu rutier format dintr-un tractor marca Class și o remorcă ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul D.G., în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe