Țigări de contrabandă, descoperite la P.T.F. Oancea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit 10.000 de ţigări de provenienţă R. Moldova, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în autocarul pe care îl conducea, având ca destinaţie Cehia.

În data de 06 noiembrie a.c, în jurul orei 18.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român V.P., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, conducând un autocar marca Van Hool, înmatriculat în România, care efectua o cursă pe ruta Chişinău-Cehia.

La  controlul amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunse în colete, 10.000 de ţigări (500 pachete), de proveniență R.Moldova.

În cauză, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2.354 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  • Țigări de contrabandă, descoperite la P.T.F. Oancea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe