Ţigări de contrabandă, ascunse printre obiecte de mobilier

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit aproximativ 145.000 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un bărbat a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse printre obiecte de mobilier, în mijlocul de transport pe care îl conducea.

În ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român B.V., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti, conducând un autovehicul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, echipa comună a descoperit ascunse, printre obiecte de mobilier, 14 cutii de carton, învelite cu folie de plastic de culoare neagră, ce conţineau 144.600 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 8.500 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

  • Ţigări de contrabandă, ascunse printre obiecte de mobilier
  • Ţigări de contrabandă, ascunse printre obiecte de mobilier
  • Ţigări de contrabandă, ascunse printre obiecte de mobilier

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe