Tânără căutată de autoritățile din Belarus, depistată la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din R. Moldova, de sex feminin, căutat de autoritățile din Belarus  pentru săvârşirea infracţiunii de spionaj informatic.

În data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieși din țară, pasageră într-un autocar marca Setra, Stella R. cu cetățenie R. Moldova , în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tinerei era o alertă Interpol, emisă de autoritățile din Belarus, la data de 25.06.2013, aceasta fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de spionaj informatic.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Tânără căutată de autoritățile din Belarus, depistată la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe