Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un tânăr conducând un autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic pentru control, în localitatea de frontieră Dersca, un autoturism marca Logan, înmatriculat în România, condus de suceveanul A.A.C, în vârstă de 31 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto a prezentat o dovadă înlocuitoare pentru permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

  • Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe