Remorcă neînmatriculată, depistată în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, al cărei remorcă nu era înmatriculată.

În data de 14 iulie 2020, în jurul orei 00.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control în localitatea de frontieră
Râșești
, un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Trafic şi o remorcă marca NIEWIADOW, ce aveau aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Marii Britanii. Acesta era condus de M.T., în vârstă de 38 de ani, cu cetăţenie română şi Republic Moldova.

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat faptul că remorca era neînmatriculată, neavând  drept de circulație pe drumurile publice din România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

  • Remorcă neînmatriculată, depistată în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe