Produse cosmetice nedeclarate la controlul de frontieră, confiscate

 

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 107 recipiente conţinând produse cosmetice de provenienţă R. Moldova ce urmau a fi introduse în ţară, ascunse sub scaunele unui autoturism marca Toyota.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară,  cetăţeanul din R. Moldova  C.R., în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism marca Toyota, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, sub scaunele din faţă ale autoturismului, cantitatea de 107 recipiente (borcane şi flacoane) conţinând produse cosmetice de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 450 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 lei.

  • Produse cosmetice nedeclarate la controlul de frontieră, confiscate

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe