Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în ceea ce privește un cetățean român care a prezentat la frontiera de control un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Cehă , care sa dovedit a fi fals.

În data de 06 iunie ac, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - ITPF Iași, sa prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui automobil marca Audi, cetățeanul român PV, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Cehă, care nu îndeplinesc condițiile de formă și de fond ale unei persoane autentice, fiind false.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au constatat că PV nu a obținut niciodată dreptul de conducere a autovehiculelor.

 Cu privire la aceste constatate, bărbatul a declarat că a prezentat un document procurat prezentat la control, de la o școală de șoferi din Republica Cehă, în schimbul sumei de 700 de euro.

În cazul în care polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducere pe drumurile publice ale unui vehicul de către un persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals, la finalizare urmează să fie dispuse măsurile legale impuse.

  • Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe