Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați - rutier efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, care s-a dovedit a fi fals.

În data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism marca Renault, cetățeanul ucrainean L.O., în vârstă de 30 de ani. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au constatat că  L.O.  nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prezentat la control,  de la o școală de șoferi din Ucraina, în schimbul sumei de 250 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe