Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila au depistat un bărbat în timp ce comercializa flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării unei misiuni specifice, au depistat, în parcarea unui centru comercial din municipiul Brăila, un bărbat care comercializa produse de parfumerie, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma unui control amănunțit al bagajelor acestuia, colegii noștri au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor 13 flacoane cu parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 6.175 de lei, dacă ar fi comercializate ca produse de marcă.

Pe timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bunurile aparțin brăileanului C.G., în vârstă de 36 de ani și erau comercializate de acesta, ca produse originale, pentru a obţine profit.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

  • Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră brăileni
  • Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră brăileni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe