Pachete cu tutun, confiscate la controlul de frontieră

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au descoperit și confiscat nouă kilograme de tutun aromatizat, în valoare de 428 de lei, ascunse sub banchetele unui microbuz.

Polițişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești - I.T.P.F. Iași, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Măstăcani - jud. Galați, un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria, condus de P.I., în vârstă de 29 ani, cu dublă cetățenie, bulgară și R. Moldova. 

În urma efectuării unui control amănunțit asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchete, 18 cutii cu tutun aromatizat, a câte 500 de grame fiecare.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 428 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Pachete cu tutun, confiscate la controlul de frontieră
  • Pachete cu tutun, confiscate la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe