Microbuz cu inspecţia periodică falsă, la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, care a prezentat la controlul un certificat pentru inspecția tehnică periodică fals.

În data de 4 mai a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Republica Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspecţie tehnică, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul care atesta efectuarea inspecției tehnice periodice nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals total.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

  • Microbuz cu inspecţia periodică falsă, la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe