Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări pe numele unui bărbat care s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui microbuz care avea atașată o remorcă neînmatriculată.

În data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 10.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei cetățeanul din R. Moldova, P.V., în vârstă de 32 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria și o remorcă marca Trigano, ce avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Franței.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat recent remorca și nu cunoștea faptul că aceasta nu este înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

  • Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate
  • Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe