Logan căutat pentru confiscare, depistat la Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un autoturism înmatriculat în România, care figura în bazele de date cu alertă ca bun căutat în vederea confiscării.

În data de 12 iunie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român S.I., în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes care transporta, pe o platformă, un autoturism marca Logan, înmatriculat în România.

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din România.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în valoare de 28.200 de lei, urmând a fi predat lucrătorilor din cadrul Poliţiei Iaşi.

  • Logan căutat pentru confiscare, depistat la Stânca
  • Logan căutat pentru confiscare, depistat la Stânca

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe