La volan sub influența băuturilor alcoolice

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea au  depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate. 

În data de 22 mai a.c., în jurul orei 22.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Cavadinești, județul Galați, un autoturism marca Suzuki, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român V.D., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Bacău.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Orașului Târgu Bujor în vederea testării cu aparatul etilotest. Rezultatul acesteia fiind de 1,03 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul orăşenesc Târgu Bujor, în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • La volan sub influența băuturilor alcoolice   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe