La volan cu un permis de conducere nerecunoscut de statul român

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie chineză, care a prezentat la control de frontieră un permis de conducere nerecunoscut de statul roman.

În data de 04 mai a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare, un cetățean chinez, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autorităţile din China, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul roman.

Colegii noștri au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a concluzionat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere internațional.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care vor fi impuse.

  • La volan cu un permis de conducere nerecunoscut de statul român

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe