Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate.

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.30,  pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit, pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Opel Astra, condus de gălățeanul M.T., în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, colegii noștri au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică. Astfel, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, acesta a fost testat cu un aparat etilotest, de către lucrători din cadrul Serviciului Rutier Brăila, rezultând o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe