Depistat în trafic fără permis şi cu mopedul neînregistrat

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un moped neînmatriculat şi nici nu poseda permis de conducere.

La începutul acestei săptămâni, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iași, pe timpul unei acţiuni specifice, a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Bucecea, un moped marca MBK Industrie, condus de cetăţeanul român A.C., în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

La cercetări, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Depistat în trafic fără permis şi cu mopedul neînregistrat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe