Depistat în trafic cu un autoturism neînmatriculat

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări privind un cetăţean român, care a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat.

La sfârșitul săptămânii, pe timpul executării unei misiuni specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic pentru control, în localitatea de frontieră Vlădiceni, un autoturism marca Volkswagen, ce avea număr provizoriu de înmatriculare. Autoturismul în cauză era condus de ieşeanul S.C., în vârstă de 19 ani.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii, emise de autorităţile din Germania, erau expirate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

  • Depistat în trafic cu un autoturism neînmatriculat
  • Depistat în trafic cu un autoturism neînmatriculat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe