Cu inspecția tehnică periodică falsă, la controlul de frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră un bărbat din Republica Moldova, care a prezentat un înscris pentru inspecția tehnică periodică fals.

În data de 07 iunie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - ITPF Iași,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui ansamblu rutier format din tractor şi semiremorcă, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 50 de ani.

Bărbatul a prezentat la control documentele printre care și un talon pentru inspecția tehnică periodică pentru vehiculele cu care se deplasa. În urma verificărilor efectuate colegii noștri au stabilit că autocolantul privind inspecția tehnică periodică prezentat pentru remorcă este fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

  • Cu inspecția tehnică periodică falsă, la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe