Conducere fără permis și încredinţare, isprava unor gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui autoturism, cu bună ştiință, unui bărbat care nu deţinea permis de conducere.

La începutul acestei săptămâni, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați- I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe DN24D, un autoturism înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este un tânăr  în vârstă de 24 ani, domiciliat pe raza judeţului Galați. Bărbatul era însoțit de o tânără în vârstă de 18 ani, proprietara mijlocului de transport.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conducere.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

  • Conducere fără permis și încredinţare, isprava unor gălățeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe