Cetăţean moldovean cu mandat european de arestare, depistat la Stânca

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un cetățean moldovean pe numele căruia autoritățile din Cehia au emis un mandat european de arestare.

În data de 5 iunie 2019, în jurul orei 19.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, a fost prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul moldovean PP, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autocar, cu destinația Cehia .

Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoritățile din Cehia au emis pe numele persoanei un mandat de arestare pentru comiterea infracțiunilor contra persoanăi.

Polițiștii de frontieră au luat măsura de întrerupere a călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, în vederea adoptării măsurilor legale impuse.

  • Cetăţean moldovean cu mandat european de arestare, depistat la Stânca

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe