Căutat de autoritățile din Spania, depistatde polițiștii de frontieră la Sculeni

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente, în vederea dispunerii măsurilor legale, un tânăr din Republica Moldova, căutat de autorităţile din Spania deoarece avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun.

 

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 16.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă 24  de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă, de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emisă de către autorităţile din Spania, persoana fiind căutată în vederea executării unei pedeapse privative de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Iași în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Căutat de autoritățile din Spania, depistatde polițiștii de frontieră la Sculeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe