Căutat de autoritățile din două state pentru furt, depistat și reținut în P.T.F. Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova căutat de autorităţile din Germania și România, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată pe teritoriul acestor state.

În ziua de 01 iunie a.c, în jurul orei 13.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autovehicul, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 55 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania și România, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată  pe teritoriul acestor state.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Căutat de autoritățile din două state pentru furt, depistat și reținut în P.T.F. Albița

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe