Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră gălățeni au descoperit și ridicat în vederea confiscării bunuri  de contrabandă și produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 7.600 lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Vlădești – județul Galați, un autoturism marca Dacia Logan, condus de gălăţeanul M.O., în vârstă de 51 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia colegii noștri au descoperit  800 de ţigarete (40 pachete) și patru sticle cu alcool, de provenienţă Duty free, precum și patru recipiente din plastic ce conțineau 120 litri de motorină. 

Şi polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați - I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galați, un autoturism marca Opel Astra, condus de gălăţeanul N.S., în vârstă de 47 de ani.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în  autoturismul bărbatului 560 de ţigarete (28 pachete), diferite mărci, de proveniență duty-free și 29 perechi de încălțăminte sport cu însemnele unor mărci cunoscute, care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 5800  lei.

În ambele cazuri, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantități de bunuri, în valoare totală de 7.606 lei și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

  • Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni
  • Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni
  • Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni
  • Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni
  • Bunuri confiscate de polițiștii de frontieră gălățeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe